0346 28 45 34 [email protected]

Reviews

Bekijk de laatste en meer dan 580 andere reviews op TheFork (voorheen IENS), hieronder een kleine selectie …

9,5 | Charmante aanpak

“Gekozen voor het Delice menu, bestaande uit tien gevarieerde heerlijke koude en warme gerechtjes. We hebben met z´n vieren heerlijk genoten van de mediterraanse keuken met een tunesisch accent. Kleine gerechtjes met subtiele smaaksensaties en voldoende voor een voldaan gevoel en geslaagde avond.  Complimenten aan de Chef kok en eigenaar Latife Feriani.  Gastvrouw Sora Al Gabery zorgt er voor dat de klanten zich op hun gemak voelen door haar charmante aanpak.”
Ulrich

10 | Ronduit uitstekend

Het eten was ronduit uitstekend! Heerlijke gerechten, waarvan je merkt dat ze met liefde en aandacht zijn gemaakt. Bediening is vriendelijk en trots op alles wat er uit de keuken komt. en terecht! Het restaurant is sfeervol en heerlijk om een avond door te brengen. Dikke tip!!
Johanneke

8  | Persoonlijke aandacht

Een keuken vol verrassingen en gerechten met mooie kruiden. Een restaurant om zeker terug te komen ook vanwege de persoonlijke aandacht.
Wim

10  | We hebben genoten!

”Ik heb een heerlijk avondje met mijn kleindochter gehad. Geweldig die proeverij van 10 gerechtjes. Alles was heel smakelijk. We hebben genoten!”
Gery

9,5 | Gezellig praatje

Mijn vrouw en ik hebben weer heerlijk gegeten bij Delice. Een gezellig ingericht restaurant met vriendelijk personeel. Het eten is altijd weer een aangename verrassing. De bedrijfsleidster Sora is altijd opgewekt, spontaan en maakt graag een gezellig praatje. Verder ziet zij er altijd super verzorgd uit en had deze keer hele leuke oorbellen in. Nu wil mijn vrouw deze ook. 😉
Michel

10 | Samen proeven én veel delen

“Heerlijk om hier weer te zijn met hun nieuwe kaart! Nu veel kleine hapjes: samen proeven én veel delen. Het eten is bijzonder goed, proeft uniek en biedt veel variatie. Er hangt altijd een fijne huiselijke sfeer en de chef doet graag een rondje om met zijn gasten te praten. Leuk en aangenaam om in een restaurant te zijn waar met liefde gekookt wordt. Dat merk je aan alles.”
Thomas

9 | Een schatkamer in Maarssen

“Een schatkamer in Maarssen. Heerlijke bediening, een kok die een Michelin ster verdient en een kleine maar hele mooie wijnkaart. Aanrader voor de echte genieter.”
Michel

10 | Echte aanrader

”Een welverdiende 10! Heerlijk gegeten en gastvrij ontvangen in een prachtig restaurant. Verrassend menu met heerlijke smaken: echte aanrader!”
Philip P

8  | Uiterst vriendelijk

”Zoals gewoonlijk weer ontzettend lekker en gezellig gegegeten bij Delice. Wat zijn de mensen daar toch uiterst vriendelijk.”
Michel V

8  | Fantastische gerechten

”Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij Delice. Zeer vriendelijke bediening en fantastische gerechten. Helaas wonen we niet in de buurt, anders kwamen wij hier elke week een hapje eten!”
Celine V

9 | Subtiele smaaksensaties

“Heerlijk eten met subtiele smaaksensaties. Werkelijk een kok die geniet van zijn vak en een gastvrouw die volledig op de juiste plek zit. Kleine gerechtjes maar voldoende voor een voldaan gevoel. Eten dat velen zullen lusten maar met duidelijk een Tunesische finishing touch. Er zit duidelijk een idee achter.”
Christi V.

10 | Waanzinnig lekker

“Waanzinnig lekker gegeten. Een absolute aanrader. En een hele gezellige bediening. Een topavond.”
Els V.